Παραθέτουμε το Πρακτικό Δ/ντή με το οποίο η Επιτροπή Αξιολόγησης Προσφορών επέλεξε την πλέον συμφέρουσα ποιοτικά και οικονομικά προσφορά για την εκδρομή της Γ΄ Λυκείου στην Κέρκυρα.

Πράξη 18 / 25-01-2024

Στην Αριδαία σήμερα Παρασκευή 26-01-2024 και ώρα 12:45 πμ συνήλθε στο γραφείο του Διευθυντή του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Αριδαίας. Ν. Παπαϊωάννου η επιτροπή αξιολόγησης προσφορών, όπως αυτή έχει οριστεί με προηγούμενη πράξη  του Διευθυντή της σχολικής μονάδας για να αξιολογήσει και να επιλέξει την πλέον συμφέρουσα προσφορά αναφορικά με την πολυήμερη εκδρομή της Γ΄ Τάξης του σχολείου μας στην Κέρκυρα σύμφωνα με τους όρους που έθεσε η προκήρυξη με Αριθμ. Πρωτ. 71/18-01-2024 , που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Πέλλας.

Κατατέθηκαν 4 προσφορές ως την προβλεπόμενη ημερομηνία και ώρα. Τα κριτήρια επιλογής είναι τα παρακάτω:

  • Οι ημερομηνίες επιλογής
  • Οι δωρεάν συμμετοχές για μαθητές με οικονομικές δυσκολίες
  • Η θέση/κατάταξη του ξενοδοχείου σύμφωνα με την προκήρυξη (θέση – απόσταση από την πόλη της Κέρκυρας ,τιμή, πρωινό, ασφάλεια)
  •  Η σαφήνεια με την οποία περιγράφονται οι όροι της προκήρυξης (προδιαγραφές ξενοδοχείων, ασφάλεια πρακτορείου, ξεναγοί , λεωφορεία, οδηγοί)
  • Η αποτίμηση αναφορικά με την άρτια και ασφαλή οργάνωση της εκδρομής και την αξιοπιστία του πρακτορείου.
  • Την τήρηση των όρων κατάθεσης προσφορών σύμφωνα με την πρόσκληση  με Αριθμ. Πρωτ. 71/18-01-2024 του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Πέλλας.

Η Επιτροπή ομόφωνα δεν δέχθηκε και δεν έλαβε υπόψη της,  τις  προσφορές που κατατέθηκαν στο σχολείο μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, καθώς αναγραφόταν ρητά στην προκήρυξη ότι θα γίνουν δεκτές μόνο οι προσφορές που θα κατατεθούν σε κλειστό φάκελο στη σχολική μονάδα.    

                Στη συνέχεια απεικόνισε τις προσφορές αυτές στον πίνακα που ακολουθεί και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πρακτικού αυτού) με σχετικά κριτήρια όπως αυτά περιλαμβάνονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αφού μελέτησε διεξοδικά τις τέσσερις (04) προσφορές και έλαβε υπόψη την ασφάλεια, τα συμφέροντα των μαθητών του σχολείου, την οργάνωση της εκδρομής και την πληρότητα του φακέλου προσφοράς

α π ο φ ά σ ι σ ε      ο μ ό φ ω ν α

να αναθέσει την διενέργεια της πολυήμερης εκδρομής των μαθητών της Γ Τάξης του σχολείου μας στην Κέρκυρα από 25 Φεβρουαρίου 2024  μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2024 στο πρακτορείο PERPERIDIS HOLIDAYS και για το ξενοδοχείο HOTEL GRAND ROYAL BOUTIQUE 3* – ΚΑΝΟΝΙ (τιμή 190€/άτομο με ημιδιατροφή) και να προχωρήσει άμεσα στη σύνταξη ιδιωτικού συμφωνητικού, στο οποίο θα περιγράφονται όλες οι υποχρεώσεις του συγκεκριμένου πρακτορείου προς το σχολείο και του σχολείου προς αυτό, διότι η προσφορά του συγκεκριμένου πρακτορείου είναι η πλέον συμφέρουσα λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των καταλυμάτων και τα συμφέροντα των μαθητών.

Το ιδιωτικό συμφωνητικό θα παραμείνει στο σχολείο. Ενστάσεις κατά της επιλογής δύνανται να καταθέσουν τα λοιπά ενδιαφερόμενα πρακτορεία εντός τριών ημερών από την ανάρτηση του συγκεκριμένου πρακτικού στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.

Ακολουθούν οι προσφορές οι οποίες κατατέθηκαν σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης.

Πρακτορείο: Perperidis Holidays ( ΑΦΜ: 123969785)

  1. Ξενοδοχείο HOTEL SAINT NICOLAS  3* – ΓΟΥΒΙΑ 184€/άτομο με ημιδιατροφή
  2. Ξενοδοχείο HOTEL GRAND ROYAL BOUTIQUE 3* – ΚΑΝΟΝΙ  190€/άτομο με ημιδιατροφή

Πρακτορείο Τσαβδάρης Travel 

  1. Ξενοδοχείο CORFU MARIS HOTEL 4*  198€/άτομο με ημιδιατροφή
  2. Ξενοδοχείο GRAND ROYAL HOTEL 3* 198/άτομο με ημιδιατροφή

Πρακτορείο  Almopia Travel

  1. Corfu Maris Belos & Corfu Maris 4* Μπενίτσες 187€/άτομο με ημιδιατροφή

Kirkenidis Tours

  1. Ξενοδοχείο Hotel Marco Polo 3* Γουβιά 206€ / άτομο με ημιδιατροφή

Ο Διευθυντής

Παπανικολάου Χρήστος

Ηλεκτρολόγων ΠΕ83

Τα μέλη της Επιτροπής

Εκπαιδευτικοί

Ζλεντίδου Κρυσταλλένια

Θανάσης Ιωάννης

Εκπρόσωποι Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων

Τσιμπούλη Χρυσή

Χαραλαμπίδου Δέσποινα

Εκπρόσωποι Μαθητών

Καρυπίδης Αναστάσιος

Χωλίδης Χαράλαμπος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *