Αγαπητοί μαθητές, γονείς και κηδεμόνες.

Σας υπενθυμίζουμε ότι αυριανό πρόγραμμα της 24/05/2023 έχει ως εξής:

Α Τάξη: 10.30πμ με 12.30μμ ΑΓΓΛΙΚΑ (Β Κύκλος) 

Β Τάξη: 08:30πμ με 10:30πμ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ – ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ – ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ – ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ)  (Α Κύκλος) 

Γ Τάξη: 08:30πμ με 10:30πμ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (Α Κύκλος) 

Οι μαθητές του Α Κύκλου θα προσέλθουν στο σχολείο αυστηρά πριν τις 08:30πμ και θα τους ανακοινωθούν αμέσως μετά την προσευχή οι αίθουσες που θα εξεταστούν.

Οι μαθητές του Β Κύκλου (Α Λυκείου) θα προσέλθουν πριν τις 10.30πμ με απόλυτη ησυχία και θα τους ανακοινωθούν τα τμήματα που θα εξεταστούν.  

Σας υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση κινητών τηλεφώνων ή λοιπών συσκευών επικοινωνίας με οθόνη εντός των αιθουσών. Οι μαθητές θα παραδίδουν στον εκάστοτε επιτηρητή της τάξης τα κινητά τους τηλέφωνα , smartwatch ή/και λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές πριν την έναρξη της εξέτασης.

Σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί να κατέχει κινητό τηλέφωνο κατά την διάρκεια της εξέτασης, το γραπτό του θα μηδενιστεί , σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Σε περίπτωση ασθενείας μαθητή/μαθήτριας, ενημερώνετε άμεσα τον Διευθυντή του σχολείου και καταθέτετε υπεύθυνη δήλωση που θα συνοδεύεται με ιατρική γνωμάτευση, προκειμένου το παιδί σας να εξεταστεί στην επαναληπτική εξεταστική που ακολουθεί. Μεγάλη προσοχή παρακαλώ στην Γ Λυκείου για το συγκεκριμένο θέμα, οπού και οι επαναληπτικές εξετάσεις θα πρέπει να ολοκληρωθούν πριν τις 31/05/2023.

Οι μαθητές που έχουν γνωμάτευση για αντικατάσταση γραπτών με προφορικές εξετάσεις, θα εξεταστούν προφορικά από επιτροπή, εκτός και εάν έχετε αποστείλει στο σχολείο υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από gov.gr/ΚΕΠ που θα αναφέρετε ρητά ότι επιθυμείτε το παιδί σας να εξεταστεί γραπτά.

Να είστε όλοι καλά.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη από καρδιάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *